Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

Computerwinkel Rotterdam

Bij Digibuddy in Rotterdam kunt u terecht voor al uw computerproblemen. Of het nu gaat om een defecte laptop, een trage computer of het installeren van software, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen.

Reparatie

Wij bieden snelle en betrouwbare reparaties voor alle merken en modellen. Van hardwareproblemen tot softwarefouten, wij zorgen ervoor dat uw computer weer optimaal functioneert.

Advies en Aankoop

Bij ons kunt u ook terecht voor deskundig advies bij de aankoop van nieuwe computers en accessoires. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Onderhoud en Upgrades

Regelmatig onderhoud en upgrades kunnen de levensduur van uw computer aanzienlijk verlengen. Laat ons uw systeem optimaliseren voor betere prestaties.

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Dé Computerwinkel in Rotterdam: hulp bij computerproblemen

Computer sneller maken

Sneller maken van een trage pc

j

Computer opschonen

Opschonen van een rommelige pc

Computer installatie

Installeren en instellen van een nieuwe pc

Vastlopen

Herstellen van een vastgelopen pc

Computer back-up maken

Maken van een back-up van bestanden

Computer APK

Uitvoeren van onze jaarlijkse APK

Virus problemen

Controleren en verwijderen van virussen

Software installatie

Installeren van alle software en updates

Waarom Kiezen voor Digibuddy?

  • Snelle Service: Direct geholpen door onze Digibuddies
  • Deskundige Medewerkers: Gecertificeerde ICT-experts.
  • 100% Kwaliteitsgarantie: Vaste tarieven en geen verrassingen.
  • Ruime openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30.

Computerwinkel

Digibuddy, naast computerhulp op afstand of aan huis nu ook uw betrouwbare computerwinkel in Rotterdam waar u langs kunt komen. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan computergerelateerde diensten, van reparaties en onderhoud tot advies en verkoop van nieuwe apparatuur. Onze gecertificeerde ICT-experts staan klaar om u te helpen met snelle en efficiënte oplossingen voor al uw computerproblemen. Of u nu een nieuwe laptop nodig heeft, een upgrade wilt uitvoeren of een technisch probleem heeft, bij Digibuddy bent u aan het juiste adres. Bezoek ons vandaag nog en ervaar onze uitstekende service en deskundigheid.

Computer sneller maken

Is je computer traag bij opstarten en programma’s openen? Of het nu gaat om softwareproblemen, hardware-upgrades. Onze experts vinden de oorzaak van de vertraging en optimaliseren je computer, zodat je weer snel en efficiënt kunt werken.

Virus problemen oplossen

Neem contact op met onze computer beveiligingsspecialisten om u te helpen bij het verwijderen van malware en virussen van uw computer, het testen van de functionaliteit van uw apparaat, en het bijwerken en installeren van uw beveiligingssoftware.

Computer installatie

Diggibuddy kan helpen met computer- en pc-installatiediensten voor thuis of kantoor, om u te helpen de prestaties van uw nieuwe computer te optimaliseren. Onze computertechnici hebben ervaring met alle merken en modellen!

Bezoek Onze Computerwinkel in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare computerwinkel in Rotterdam? Kom dan naar Digibuddy aan de Rozenlaan 15A, 3051 LH Rotterdam. Onze winkel biedt een breed scala aan computer gerelateerde diensten, van reparaties en onderhoud tot advies en verkoop van nieuwe apparatuur. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw computerbehoeften. Loop gerust binnen voor professioneel advies en ontdek waarom zoveel klanten vertrouwen op Digibuddy voor hun computeroplossingen. Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van jullie computerwinkel in Rotterdam?

Onze computerwinkel aan de Rozenlaan 15A, 3051 LH Rotterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur.

Moet ik een afspraak maken voor een reparatie?

Nee, u kunt gewoon binnenlopen voor een reparatie. Voor complexere problemen adviseren we wel om vooraf een afspraak te maken zodat we u beter kunnen helpen.

Welke merken repareren jullie?

Wij repareren alle merken en modellen computers en laptops, waaronder Apple, Dell, HP, Lenovo, Asus en nog veel meer.

Bieden jullie ook thuisservice aan?

Ja, naast onze winkelservice bieden wij ook een handige thuisservice aan voor klanten die liever niet naar de winkel komen of grotere problemen hebben die ter plaatse moeten worden opgelost.

Kunnen jullie mijn data herstellen van een beschadigde harde schijf?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in dataherstel en kunnen verloren of beschadigde gegevens van uw harde schijf terughalen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dataherstelservices.