Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

Printer Hulp Aan Huis Of Op Afstand

Heeft u problemen met uw printer? Stopt het afdrukken plotseling? Of heb je het niet goed geïnstalleerd?

Wij helpen je bij alle vragen en problemen over de printer, bijvoorbeeld door verbinding te maken met de printer, opnieuw te installeren of overige computer problemen. We kunnen jouw printer installeren en die herstellen, onafhankelijk van het merk dat je gebruikt. 

Er is niets frustrerender dan een printer die niet wil afdrukken. Ze staan erom bekend lastig correct in te stellen, vooral als je draadloos wilt printen. Als je moeite hebt met het instellen van je printer, scanner en kopieerapparaat en niet veel succes hebt, ben je niet de enige. Geen enkele reden voor paniek, onze digibuddies lossen uw problemen zorgeloos op.

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Hulp bij printerproblemen

Printer installeren

Printer is offline

Printen vanuit telefoon

Printer cartridge vullen

Printer verbinden met wifi

Scannen met printer

Canon printer problemen

HP printer problemen

Brother printer problemen

Epson printer problemen

Wij staan klaar voor al uw printer problemen

Met printers die de afgelopen jaren steeds geavanceerder zijn geworden, net zoals computers zijn ze ook ingewikkelder geworden om in te stellen en te leren hoe je er het meeste uit kunt halen. Veel printers kunnen nu rechtstreeks afdrukken vanaf je digitale camera, terwijl die met scanners gescande documenten rechtstreeks naar je e-mailadres kunnen sturen. Zonder de juiste printerconfiguratie maak je mogelijk geen optimaal gebruik van je apparaten.

Printer installeren

Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je printer of het leren gebruiken ervan, bel ons dan en we sturen je lokale deskundige naar je huis voor een gespecialiseerde installatie van de printer aan huis!

Verbinden met wifi

Wij kunnen de printer voor je verbinden met wifi. Mocht telefonische ondersteuning niet voldoende zijn om jouw printer in te stellen, dan sturen wij onze ervaren IT-studenten naar je toe.

Printer cartridge vullen

Het is van essentieel belang om het bijvullen van de inktcartridges correct uit te voeren, met de juiste inkt. Op die manier voorkom je schade aan de inkt of de cartridge, wat op de lange termijn problemen kan veroorzaken.

Veelgestelde vragen

Hoe stel je een nieuwe printer in?

Het instellen van een nieuwe printer kan lastig zijn, vooral wanneer je deze draadloos wilt installeren. Als je niet zeker bent van het aanpassen van je bedieningspaneel of systeemvoorkeuren, kan Geeks2U je helpen om de installatie correct uit te voeren.

Hoe verbind ik een printer met computer

Om een printer op een computer aan te sluiten, installeer je eerst de benodigde stuurprogramma’s. Verbind de printer vervolgens met de computer via USB of wifi. Stel de printer in als de standaardprinter en voer een testafdruk uit om te controleren of de verbinding en configuratie correct zijn voltooid.

Ben je een lokale printer-technicus bij mij in de buurt?

Ja, al onze printer-technici reizen door heel Zuid-Holland van Den Haag tot Rotterdam. We bieden service, reparatie, installatie en probleemoplossing voor alle printers, scanners en kopieerapparaten.

Call Now Button
×