Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

Televisie Hulp & Reparatie Aan Huis of Op Afstand

Heeft uw tv problemen waardoor deze niet meer werkt? Onze intelligente digibuddies helpen je graag verder. Ze identificeren snel het probleem, lossen het op en vertrekken wanneer uw tv werkt zoals u gewend bent.

TV-problemen zijn er in alle soorten en maten. Helaas is het niet altijd mogelijk om het zelf op te lossen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kijken van je favoriete programma of het kijken of installeren van Netflix? Echt vervelend als het niet werkt omdat het nooit werkt. Onze digibuddies kijken wat het probleem is en controleren alles. Van de tv zelf tot de internetverbinding van de tv. Dit zorgt ervoor dat het probleem professioneel voor u wordt geanalyseerd en vervolgens op de juiste manier wordt opgelost. Heeft u problemen met uw TV en wilt u hier iets aan doen?

Onze digibuddies staan ​​voor je klaar! Wij bieden hulp bij tv-problemen. We komen snel bij je thuis langs en checken alle kabels en natuurlijk de tv zelf, zodat we snel tot de juiste oplossing kunnen komen. Onze ervaren digibuddies hebben dagelijks te maken met tv-problemen. Wij hebben ervaring met LG, Samsung, Philips en andere merken. Wij lossen problemen op met bijvoorbeeld Ziggo, KPN, Telfort en Tele2. We hebben gewerkt voor tevreden klanten en willen laten zien dat we je snel en vakkundig kunnen helpen met al je tv vragen en problemen.

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Hulp bij televisie problemen

TV aansluiting

TV aansluiting maken, maar lukt dat niet goed?

TV installeren

Hulp aan huis bij de installatie van jouw televisie

Afstands-bediening instellen

Afstands-bediening instellen, maar lukt dit niet?

Apparaat instellen op TV

Jouw apparaat instellen op de TV

Internet TV

TV apps

KPN TV problemen

Ziggo TV problemen

Tele2 TV problemen

Telfort TV problemen

Wij staan klaar voor al uw smart-TV problemen

Met al deze verschillende smart televisies op de markt kan het echter moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij u past en of u een dienst voor tv-installatie nodig heeft. Daar kunnen wij u bij helpen: we zijn experts op alle gebieden en bieden diensten voor home entertainment en tv-installatie aan. We luisteren naar uw behoeften en budget en helpen u vervolgens bij het kiezen van de producten en diensten die het beste aan beide voldoen.

TV installeren

Laat je nieuwe tv installeren door de experts in van Digibuddy. We hebben een team van ervaren tv-installateurs die jouw smart-tv perfect kunnen installeren voor de beste beeld-, geluids- en signaalontvangst.

TV instellen

Er is niets vervelender dan al dat geld uitgeven aan een tv en dan merken dat hij niet goed werkt! Tv’s worden steeds “slimmer”, maar dat betekent ook dat ze moeilijker zijn dan ooit om in te stellen.

Apps instellen

Herinner je je die slimme tv die je hebt geïnstalleerd? Je wilt deze misschien gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix, Stan, Disney+ of een andere geweldige streamingdienst die beschikbaar is voor consumenten.

Veelgestelde vragen

Hoe stel ik een thuis entertainments netwerk in?
Het opzetten van je eigen tthuis entertainments netwerk zal je film- en muziekervaring echt naar een hoger niveau tillen. Er zijn enkele essentiële apparaten die je nodig hebt, waaronder een router, slimme tv, mediastorage-eenheid en een surround sound-systeem.

Belangrijker nog, je moet ze op de juiste manier instellen om het beste resultaat te krijgen. Als je hulp nodig hebt bij het verbeteren van je thuis entertainments netwerk, bel dan vandaag nog Digibuddy.

Hoe stel je een slimme tv in?
  1. Vind de perfecte locatie voor je tv.
  2. Steek de stekker in het stopcontact en wacht op de installatie-instructies.
  3. Bepaal welke apps je nodig hebt en installeer ze op je tv.
  4. Verbind externe apparaten zoals surround sound-systemen, computer, telefoon en game consoles.

Het is echter niet altijd zo eenvoudig – bel vandaag nog Digibuddy om ervoor te zorgen dat je tv correct is ingesteld.

Ben je een lokale televisie expert bij mij in de buurt?
Ja, al onze smart-tv technici reizen door heel Zuid-Holland van Den Haag tot Rotterdam. We bieden service, reparatie, installatie en probleemoplossing voor alle type televisies.
Call Now Button
×