Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

Over ons

Digibuddy.nl is begonnen sinds twee vrienden dezelfde (ICT) hobby delen. De twee buddies begonnen samen vrijwillig een ICT-service dienst voor in de buurt, voornamelijk ouderen die moeite hebben met de digitalisering. Veel ouderen voelen zich buitengesloten door de digitalisering in de samenleving. Wie geen smartphone heeft of het internet niet begrijpt, telt minder mee. Wij als digibuddy.nl willen ervoor zorgen dat de digitale samenleving voor iedereen makkelijker is. 

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Wij van Digibuddy.nl zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten digitale problemen en het repareren van defecte digitale apparaten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een computer, telefoon, tablet, printer etc. Klant tevredenheid staat bij ons altijd voorop!

Digibuddy.nl schakelt vaste deskundige digibuddies in die je aan huis en met geduld helpen. Van eenvoudige vragen tot een privéles of een complex technisch probleem, we selecteren een betrouwbare digibuddy met de juiste kennis uit jouw buurt. Al onze digibuddies worden grondig geselecteerd op zowel hun technische kennis als op hun capaciteiten om die in een Jip en Janneke taal over te brengen. Ondertussen is Digibuddy.nl actief in heel Zuid-Holland.