Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

Tablet & Telefoon Hulp Aan Huis & Op Afstand

Wij kunnen uw tablet installeren zodat je er direct mee aan de slag kunt. Overtuig uzelf tijdens de installatie en geef uw wensen door of laat het aan ons over en maak de tablet gebruiksklaar.

Wij zorgen ervoor dat je de tablet direct na installatie kunt gaan gebruiken zoals jij dat wilt. Problemen met je telefoon? Onze ervaren digibuddies staan ​​klaar om te helpen met alle vragen en problemen met betrekking tot je smartphone. Zij zoeken het probleem uit en lossen het direct voor je op.

Heb je een nieuwe telefoon en wil je foto’s en andere belangrijke bestanden overzetten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon? Werken sommige apps niet meer of kan je smartphone niet goed verbinding maken met een wifi-netwerk? Geen zorgen, onze digibuddies repareren het! Zij zoeken uit wat er aan de hand is en lossen het op, zodat u uw smartphone of tablet weer kunt gebruiken. 

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Hulp bij tablet & telefoon problemen

Tablet email instellen

E-mail instellen op een tablet

Tablet resetten

Een tablet resetten en herstellen

j

Tablet opschonen

Opschonen van een rommelige tablet

Tablet installeren en instellen

Jouw tablet gebruiksklaar maken

Apps op tablet installeren

App downloaden en instellen

Tablet sneller maken

Sneller maken van een trage tablet

Vastlopen

Herstellen van een vastgelopen tablet

Internet

Een snelle en veilge verbinding met internet

Tablet back-up maken

Maken van een back-up van bestanden

_

Tablet uitgevallen

Herstellen van een uitgevallen tablet

iPad training

Een iPad cursus door ervaren studenten

Android of iOS Problemen Oplossen

Of je nu problemen hebt met je Android-tablet, iPad of computer, onze uitgebreide tablet- en telefoonservice staat voor je klaar. We begrijpen dat het leren gebruiken van deze smart apparaten soms uitdagend kan zijn, en daarom bieden we deskundige begeleiding om je tablet problemen op te lossen.

Bovendien kunnen we je helpen om je telefoon en tablet naadloos te koppelen met je computer, zodat je gegevens en bestanden eenvoudig kunt synchroniseren en beheren.

Met onze hulp kun je de juiste werkwijze leren, problemen voorkomen en het maximale uit je apparaten halen. Of je nu geïnteresseerd bent in Android of iOS, we zijn er om je te ondersteunen bij al je technische behoeften.

Tablet opschonen

Vertoont je tablet symptomen van een vol geheugen of occasionele vastlopers? Dit zijn duidelijke aanwijzingen dat het tijd is voor een grondige optimalisatie.

Telefoon gegevens overzetten

Onze experts helpen met het overzetten van gegevens naar nieuwe apparaten voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Telefoon/Tablet Introductie

Misschien ben je je niet bewust van alle geweldige functies die beschikbaar zijn – we zullen uitleggen wat ze zijn, hoe ze je in het dagelijks leven kunnen helpen en hoe je ze kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen

Hoe stel ik mijn telefoon in?

Je zou kunnen denken dat het instellen van een nieuwe telefoon net zo eenvoudig is als het plaatsen van je simkaart en het inschakelen van het apparaat, maar helaas kan het veel verwarrender zijn dan dat!

Het is gemakkelijk om fouten te maken en je nieuwe telefoon een slechte (en waarschijnlijk frustrerende!) start te geven. Tussen Wi-Fi, wachtwoorden, het aanmelden bij accounts, het instellen van beveiliging en het regelen van de overdracht van gegevens van je vorige apparaat, kan het vaak gemakkelijker zijn om professionele hulp te krijgen.

Digibuddy kan je nieuwe Android-apparaat, Apple-telefoon en -tablets instellen, evenals het synchroniseren van het apparaat met je computer. We kunnen ook helpen bij het laten zien hoe je nieuwe apps en functies kunt navigeren en gebruiken

Hoe synchroniseer ik mijn telefoon met mijn computer?

Begin met ervoor te zorgen dat zowel je computer als telefoon zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Ga vervolgens naar de instellingen op je telefoon en zoek de optie om je telefoon met je computer te synchroniseren.

Hoewel deze stappen eenvoudig lijken, kan het vaak lastiger zijn dan je denkt! Als je moeite hebt, bel dan Digibuddy en we kunnen je helpen om je apparaten te koppelen.

Wat zijn jullie werkuren en kunnen jullie ook 's avonds of in het weekend langskomen?

Onze werkuren zijn flexibel om aan uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat tablet of telefoon problemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden we ook afspraken aan buiten reguliere kantooruren. We zijn beschikbaar om ‘s avonds en in het weekend langs te komen om uw e-mail of computerproblemen op te lossen.

Of het nu doordeweeks is of in het weekend, we streven ernaar om uw planning te accommoderen en uw technische zorgen op te lossen op een moment dat voor u het beste uitkomt.

Call Now Button
×