Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

Computer Hulp Aan Huis & Op Afstand

Krijgt u constant vervelende foutmeldingen op uw computer? Of stopte een programma plotseling met werken terwijl het voorheen wel werkte?

Vervelend, maar gelukkig kunnen wij deze computerproblemen én eventuele internet– en printer problemen voor u oplossen. Onze digibuddies achterhalen de oorzaak van deze problemen en lossen deze vakkundig, snel en goed voor u op. Ook hebben we de computer schoongemaakt en hij werkte weer als nieuw!

We bieden computerhulp op locatie in the regio Zuid-Holland van Rotterdam tot Den Haag, zodat u uw computer niet naar een reparatiecentrum hoeft te sturen of te brengen. Hoe makkelijk is het? Als je problemen hebt met je Windows- of Apple-computer, hebben we pc-hulp bij je thuis. Voor laptops en desktops kunnen alle problemen met uw computer snel en vakkundig worden opgelost.

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Hulp bij computerproblemen

Computer sneller maken

Sneller maken van een trage pc

j

Computer opschonen

Opschonen van een rommelige pc

Computer installatie

Installeren en instellen van een nieuwe pc

Vastlopen

Herstellen van een vastgelopen pc

Computer back-up maken

Maken van een back-up van bestanden

Computer APK

Uitvoeren van onze jaarlijkse APK

Virus problemen

Controleren en verwijderen van virussen

Software installatie

Installeren van alle software en updates

Wij staan voor u klaar voor computer reparaties

Het oplossen van lastige technische problemen is waar we het beste in zijn – en we komen graag bij u thuis of op kantoor om ervoor te zorgen dat alles weer soepel verloopt. Digibuddy biedt een service voor computer reparatie op locatie voor particulieren en bedrijven in regio Zuid Holland. 

Van Den Haag tot Rotterdam, kunnen onze vriendelijke, deskundige experts uw computerproblemen diagnosticeren en uw computer, laptop, Mac of mobiele apparaat repareren om u zo snel mogelijk weer online te krijgen.

We realiseren ons dat niets vervelender is dan een kapotte computer te hebben, vooral als u dagelijks op uw apparaat vertrouwt terwijl u vanuit huis werkt. Daarom bieden we mobiele computer reparatie en laptop reparatie aan op weekdagen, avonden en weekends, met een service op dezelfde dag.

Computer sneller maken

Is je computer traag bij opstarten en programma’s openen? Of het nu gaat om softwareproblemen, hardware-upgrades. Onze experts vinden de oorzaak van de vertraging en optimaliseren je computer, zodat je weer snel en efficiënt kunt werken.

Virus problemen oplossen

Neem contact op met onze computer beveiligingsspecialisten om u te helpen bij het verwijderen van malware en virussen van uw computer, het testen van de functionaliteit van uw apparaat, en het bijwerken en installeren van uw beveiligingssoftware.

Computer installatie

Diggibuddy kan helpen met computer- en pc-installatiediensten voor thuis of kantoor, om u te helpen de prestaties van uw nieuwe computer te optimaliseren. Onze computertechnici hebben ervaring met alle merken en modellen!

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Digibuddy voor uw computer reparaties?

Geen enkel computerprobleem is te groot of te klein. Welk probleem u ook tegenkomt, ons team zal professionele hulp bieden en u begeleiden bij elk proces.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat jullie een computerprobleem aan huis kunnen oplossen?

De gemiddelde tijd die nodig is om een computerprobleem aan huis op te lossen, kan variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van het probleem. In veel gevallen streven we ernaar om problemen tijdens het eerste bezoek op te lossen. Echter, sommige complexere problemen kunnen mogelijk meer tijd en mogelijk zelfs meerdere bezoeken vergen. Ons doel is altijd om u zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen, zonder in te leveren op de kwaliteit van de reparatie. Bij het bespreken van uw specifieke probleem kunnen we u een beter idee geven van de verwachte tijdsduur voor de reparatie.

Wat zijn jullie werkuren en kunnen jullie ook 's avonds of in het weekend langskomen?

Onze werkuren zijn flexibel om aan uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat computerproblemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden we ook afspraken aan buiten reguliere kantooruren. We zijn beschikbaar om ‘s avonds en in het weekend langs te komen om uw computerproblemen op te lossen. Of het nu doordeweeks is of in het weekend, we streven ernaar om uw planning te accommoderen en uw technische zorgen op te lossen op een moment dat voor u het beste uitkomt.

Call Now Button
×