Rozenlaan 15A  3051 LH  Rotterdam  |   [email protected]

E-mail Hulp Aan Huis & Op Afstand

Genoeg van e-mailproblemen? Wij staan klaar om u te helpen met al uw e-mailproblemen, of u nu denkt dat u belangrijke berichten hebt gemist of moeite hebt met het verzenden van e-mails.

Ervaart u foutmeldingen of andere problemen? Wij bieden ondersteuning door de regio Zuid-Holland, zodat u snel toegang krijgt tot al die belangrijke berichten. Wij zorgen ervoor dat uw e-mail (weer) soepel werkt op uw smartphone of tablet, en dat u bijvoorbeeld Outlook of Gmail kunt gebruiken op uw laptop of desktop.

Bovendien begrijpen we dat e-mailproblemen soms kunnen ontstaan door computerproblemen, en zelfs het versturen van e-mails naar uw printer kunnen beïnvloeden. Daarom gaan we tot het uiterste om ervoor te zorgen dat alles weer soepel verloopt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw e-mailcommunicatie.

ICT - Studenten

Uw probleem snel opgelost

Flexibel

7 dagen per week

Veilig

Met Ideal of contant

Hulp bij e-mailproblemen

Email aanmaken

Nieuw emailadres aanmaken

Email instellen

Online en op jouw computer
r

Mailing versturen

Problemen met te versturen mails

Geen mail ontvangen

C

Problemen met Hotmail

C

KPN mail problemen

C

Outlook problemen

C

Ziggo mail problemen

C

Problemen met Gmail

Instellen & oplossen van e-mail problemen

In deze tijd is het moeilijk om zonder e-mails te kunnen. Laat ons langskomen om een account voor u in te stellen, met zowel een nieuw als een bestaand e-mailadres. We kunnen u ook helpen bij het toevoegen van accounts. Bovendien zullen we u laten zien hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle geweldige functies van uw e-mailserver.

Als er meerdere e-mailaccounts nodig zijn in het huishouden, kunnen er meerdere accounts worden ingesteld en geconfigureerd op verschillende platformen. Bovendien kunnen we u ook helpen met eventuele internetproblemen die zich kunnen voordoen tijdens het opzetten van deze accounts. (Bijvoorbeeld, de ene persoon kan Microsoft’s Outlook willen gebruiken om e-mails te versturen en ontvangen, terwijl een ander de voorkeur geeft aan een Gmail-account van Google.)

Van Den Haag tot Rotterdam, kunnen onze vriendelijke, deskundige experts uw email problemen diagnosticeren en oplossen om u zo snel mogelijk weer online te krijgen.

Problemen met e-mail

Wij zijn hier om jou te helpen met al je e-mailproblemen, of het nu gaat om Hotmail, Outlook, Gmail, KPN, Ziggo of andere providers.

E-mail aanmaken

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij  het creëren van een mailadres bij jouw serviceaanbieder of op zoek bent naar een kosteloos e-mailaccount.

E-mail instellen

Onze experts staan klaar bij het configureren van je e-mail, zodat je in staat bent om belangrijke berichten te ontvangen en te verzenden.

Veelgestelde vragen

Hoe stel ik een e-mailaccount in op mijn computer?

Het instellen van je e-mailaccount kan lastig zijn als je niet zeker weet wat je doet. Je moet de beste e-mailclient voor jouw behoeften selecteren, zoals Gmail, Outlook of KPN.

Vervolgens moet je een e-mailadres kiezen, inloggen op je account, je instellingen juist configureren en ervoor zorgen dat het werkt op al je apparaten, zoals je telefoon, laptop, tablet en andere slimme apparaten.

Daarna kun je beginnen met het verzenden en ontvangen van e-mails. Uiteraard kun je altijd Digibuddy bellen om alles voor je in te stellen, wat je tijd en hoofdpijn bespaart!

Waarom ontvang ik geen e-mails?

Als je geen e-mails ontvangt, zijn mogelijke oorzaken onder andere het controleren van je spammap, zorgen voor een niet-volle inbox, het dubbelchecken van het juiste e-mailadres en het vermijden van netwerkproblemen die de ontvangst kunnen beïnvloeden. Controleer ook de instellingen en filters in je e-mailclient.

Wat zijn jullie werkuren en kunnen jullie ook 's avonds of in het weekend langskomen?

Onze werkuren zijn flexibel om aan uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat e-mail problemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden we ook afspraken aan buiten reguliere kantooruren. We zijn beschikbaar om ‘s avonds en in het weekend langs te komen om uw e-mail of computerproblemen op te lossen.

Of het nu doordeweeks is of in het weekend, we streven ernaar om uw planning te accommoderen en uw technische zorgen op te lossen op een moment dat voor u het beste uitkomt.

Call Now Button
×